ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Város

Diákmunka program 2024.

DIÁKMUNKA PROGRAM 2024. 

Júliustól ismét indul a nyári diákmunka Siklóson!

A 2013-2023-es évekhez hasonlóan a Nemzetgazdasági Minisztérium koordinálása mellett az állami foglalkoztatási szervként eljáró fővárosi és vármegyei kormányhivatalok, valamint az állami foglalkoztatási szervként eljáró járási (fővárosi kerületi) hivatalok (a továbbiakban: járási hivatal) megvalósításával „Nyári diákmunka 2024.” elnevezéssel munkaerőpiaci programot indítanak.

A program 2024. június 17. napjától 2024. augusztus 31. napjáig tart.

Siklós Város Önkormányzata turisztikai (belvárosi Információs pont), szociális (Dózsa György utcai óvoda) és kulturális (Siklósi Térségi Könyvtár és Ismeretközpont, Máriagyűdi Közösségi Ház) tevékenységek ellátására legfeljebb 1 hónap időtartamra (július 1 - július 31. vagy augusztus 1 - augusztus 31.), maximum 6 órás foglalkoztatásra hirdet diákmunkát.

- Ha elmúltál 16 éves, de még nem töltötted be a 25-öt, nappali tagozatos tanulói vagy hallgatói jogviszonnyal rendelkezel,

- Ha szeretnéd a nyári szünetet hasznosan eltölteni,

- Ha szívesen belekóstolnál a munka világába,

- Ha szereted a gyermekeket,

- Ha bátran próbára tennéd nyelvtudásodat, kreativitásodat, akkor minél előbb jelentkezz a Siklósi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán (7800 Siklós, Felszabadulás u. 88.), hogy közvetítést kérőként nyilvántartásba vegyenek.

A nyilvántartásba vételhez az alábbi okmányokat kell magaddal vinned:

- személyi igazolvány, lakcímkártya, TAJ kártya, adókártya,

- érvényes, matricával ellátott diákigazolvány (amennyiben a diákigazolványt az iskola bevonta, abban az esetben a diákigazolvány helyett kiállított igazolás)

A nyilvántartásba vétel után a kapott papírt, önéletrajzodat (megjelölve a kívánt területet, ahol dolgozni szeretnél, és a kívánt hónapot), és okmányaid (TAJ, lakcímkártya, adókártya, személyi igazolvány, diákigazolvány) másolatát az Önkormányzat portáján adhatod le, így válik érvényessé a jelentkezés.

Jelentkezési határidő: 2024. június 21.

A kiértékelést követően, a jelentkezési határidő lejártával mindenkinek jelezni fogunk a döntésről.

Bővebb információ:

barbara.hirdi@siklos.hu, vagy +36 72/579-511-es telefonszámon