ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Város

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Siklósi Várszínház Kulturális és Idegenforgalmi Központ Nonprofit Közhasznú Korlátolt Felelősségű Társaság ügyvezetői tisztségének betöltésére

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

a Siklósi Várszínház Kulturális és Idegenforgalmi Központ Nonprofit Közhasznú Korlátolt Felelősségű Társaság ügyvezetői tisztségének betöltésére

 

Siklós Város Önkormányzat Képviselő-testülete – mint a Kft. egyszemélyes tulajdonosa - pályázatot hirdet a Siklósi Várszínház Nonprofit Közhasznú Kft. ügyvezetői tisztségének betöltésére.

A pályázat kiírója:

Siklós Város Önkormányzata 7800 Siklós, Kossuth tér 1.

Munkáltató:

Siklósi Várszínház Nonprofit Közhasznú Kft. 7800 Siklós, Vajda János tér 8. A kinevezési jogkör gyakorlója: Siklós Város Önkormányzata Egyéb munkáltatói jogkör gyakorlója: Siklós Város Önkormányzat Polgármestere

A munkaviszony időtartama:

2025. január 1. napjától, határozatlan időtartam.

Jogállás:

Jelen pályázati kiírás alapján a Kft. ügyvezetését a vezető tisztségviselő a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 3:112. § (1) bekezdésében foglalt munkaviszony keretében látja el. (A pályázat kiírója a munkaszerződésben legalább 3 hónap próbaidőt köt ki.)

Bérezés és egyéb juttatás:

Fizetési igény megjelölésével megállapodás alapján.

A Társaság feladata:

A siklósi vár, mint műemlék rendeltetésszerű és biztonságos, méltó (eszmei értékével összhangban álló) használatához, illetve védett értékei megőrzéséhez szükséges működtetése. Múzeumi tevékenységen belül a kulturális örökség védelme; a szellemi-, művészeti-, kulturális értékek megismertetése. A siklósi vár, mint turisztikai attrakció minél szélesebb körben történő megismertetése, a település idegenforgalmi fejlesztése, turisztikai feladatok ellátása. Rendezvények, kiállítások, konferenciák szervezése. A Siklós Város Önkormányzatával kötött közművelődési megállapodás alapján a Kft. telephelyén működő Malkocs Bej Dzsámi és művelődési központ működtetése.

Az ügyvezető feladata:

· a társaság eredményes, hatékony és gazdaságos működtetése, a kitűzött feladatok megvalósítása a hatályos jogszabályoknak, az alapító okiratnak, valamint a belső szabályzatoknak megfelelően, és az ehhez szükséges személyi és tárgyi feltételek biztosítása;

· a Tulajdonos által elfogadott éves üzleti tervben meghatározott célok megvalósítása;

· Jövőkép és stratégiaalkotás;

· a Társaság versenyképességének és növekedésének biztosítása;

· aktív pályázati tevékenység a Társaság céljainak megvalósítása érdekében;

· a munkáltatói jogok gyakorlása a Társaság alkalmazottai/munkavállalói tekintetében;

· a társaság képviselete hatóságok előtt, valamint harmadik személyekkel szemben;

· a társaság vagyonának megőrzése, gyarapítása;

· a Tulajdonossal szembeni elkötelezettség, együttműködés és kapcsolattartás;

· kapcsolattartás külső szervekkel, személyekkel, üzleti partnerekkel;

· mindazon kötelezettségek teljesítése, feladatok ellátása, amelyeket a Ptk, egyéb jogszabályok, a Társaság alapító okirata, a Munkáltató belső szabályzatai, valamint a munkaszerződés az ügyvezetőre hárít.

· Az ügyvezető tevékenységét a társaság érdekeinek megfelelően személyesen köteles ellátni.

Pályázati feltételek:

· magyar állampolgárság;

· büntetlen előélet,

· felsőfokú egyetemi végzettség (egyetemi szintű közgazdasági felsőoktatásban szerzett szakképzettség, vagy felsőoktatási mesterképzésben szerezett turizmus-menedzsment/ felelős turizmusfejlesztés végzettség)

· legalább 2 éves vezetői és szakmai gyakorlat;

· tárgyalási szintű angol és/vagy német nyelvismeret;

· műemlék vagy turisztikai létesítmény üzemeltetésével kapcsolatos szakmai tapasztalat;

· idegenforgalom, turisztika területén szerzett gyakorlat;

· B kategóriás jogosítvány

A pályázat részeként benyújtandó iratok:

1. A pályázó részletes, fényképes szakmai önéletrajza.

2. Iskolai végzettséget, nyelvismeretet igazoló dokumentumok másolatai.

3. 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány.

4. A társaság működtetésére vonatkozó szakmai program, vezetői koncepció, fizetési igény megjelölése.

5. Nyilatkozat személyes adatok kezeléséről (1. mell.).

6. Nyilatkozat a kizáró feltételekről és összeférhetetlenségi okokról (2. mell.).

7. Hozzájáruló nyilatkozatot arról, hogy a pályázat elbírálására nyilvános vagy zárt képviselő-testületi ülésen kerüljön sor (3. mell.).

A pályázattal kapcsolatban további információ elektronikus levelezés útján írásban kérhető az alábbi elérhetőségen: Siklós Város Önkormányzata, Mojzes Tamás alpolgármester (tamas.mojzes@siklos.hu vagy varoshaza@siklos.hu )

A pályázat benyújtásának határideje:

2024. október 11.

A pályázatok benyújtásának módja:

A pályázat zárt borítékban, postai úton benyújtható, Siklós Város Önkormányzata címére (7800 Siklós, Kossuth tér 1.) megküldve, a levél legyen Riegl Gábor polgármester részére címezve. Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázat tárgyát: "Pályázat a Siklósi Várszínház Nonprofit Közhasznú Kft. ügyvezetői tisztségére". A pályázatok benyújthatóak Siklós Város Önkormányzata hivatali kapuján keresztül is (hivatal rövid neve: SIKLOSONK, KRID azonosító: 541909112), ebben az esetben a pályázó köteles pályázatát elektronikusan aláírni.

A pályázat elbírálásának módja, rendje és határideje:

A pályázati kiírásnak és elvárásoknak megfelelőnek ítélt pályázatokról a polgármester előterjesztése alapján Siklós Város Önkormányzat Képviselő-testülete dönt, legkésőbb 2024. november 29-ig. A pályázat kiírója fenntartja magának a jogot, hogy a pályáztatást eredménytelennek nyilvánítsa.

A pályázat közzétételének helye:

a) Pályázati felhívás közzétételének helye: www.bama.hu

b) A részletes pályázati kiírás közzétételének helye: Siklós város honlapja (www.siklos.hu), és a Siklósi Várszínház Nonprofit Kft. honlapja (www.siklosivar.hu). A pályázati felhívás megjelenik továbbá még a b) pontban írt szervezetek facebook oldalain is.

Mellékletek:

Nyilatkozat személyes adatok kezeléséről (1. mell.)

Nyilatkozat a kizáró feltételekről és összeférhetetlenségi okokról (2. mell.)

Hozzájáruló nyilatkozatot arról, hogy a pályázat elbírálására nyilvános vagy zárt képviselő-testületi ülésen kerüljön sor (3. mell.)