/
/
ma Nándor névnap van
2017. Október 19
11°C / 22°C
a honlap akadálymentes változata
KERESÉS
az oldalon

Színvonalas országos karateversenyt szervezett a siklósi Damashi Dojo

A siklósi Damashi Dojo klub április 25-én, szombaton rendezte meg a Damashi Kupa elnevezésű országos, nyílt ifi-junior, felnőtt C-B kategóriás, valamint meghívásos gyermek-serdülő kyokushin karateversenyt a Táncsics Mihály Gimnázium tornacsarnokában.

A versenyen az ország 21 karateklubja képviseltette magát, 157 fővel. A siklósi Damashi Dojot 18 versenyző képviselte - közülük 17 dobogóra is állhatott!

"Nagyobb öröm nem nagyon van annál, mint amikor a saját tanítványaid nyakába te rakhatod az érmet és a kezébe, te adhatod a kupát. 
Tanítványaimnak köszönöm ezeket az élményeket' - írta közösségi oldalán a klub edzője, Pápai István.

Siklósi helyezettek:

- Kecskeméthy Tea 1. hely
- Kecskeméthy Soma 1. hely, Legharcosabb Versenyző különdíj
- Martin Dorka Milla 1. hely
- Frank Zsófia 1 hely
- Baski Barnabás 1. hely
- Gottvalcz Tamás 2. hely
- Tóth Márton 2. hely
- Kovácsi Benjámin 2. hely
- Horváth Adrián 2. hely
- Nagy Enikő 3. hely
- Gottvalcz Dániel 3. hely
- Gottvalcz András 3. hely
- Kecskeméthy Tas 3. hely
- Kecskeméthy Hunor 3. hely
- Pongrácz Andrea 3. hely
- Bruszt Norbert 3. hely
- Horváth István 3. hely
- Farkas Milán 4. hely

Az edző azt is hangsúlyozta: a verseny sikerességéhez elengedhetetlen volt a számos siklósi és környékbéli támogatotó. "Köszönjük Siklós Város Polgármesteri Hivatalának, dr. Marenics János polgármester úrnak és Balázs Csaba alpolgármester úrnak a támogatást, segítséget. Köszönjük a Táncsics Mihály Gimnáziumnak, Mikoláné Anci néninek, Telegdiné Erzsikének a sok segítséget. Szigetvári Antinak és a Siklós Judo SE-nek a támogatást, sportbarátságot. Köszönjük a Zilai Ékszer és Zálogháznak, a Tiffán Pincészetnek, Zódor Pincészetnek, Tornyos Pékségnek, TESCO Global Zrt.-nek , Hirdi Attilának és a Siklósi Távhő Nonprofit Kft.-nek, dr. Nagy Zsoltnak az anyagi és természetbeni támogatásokat!" - tette hozzá az edző, aki a listát kiegészítette a karatéka-szülőknek, hozzátartozóknak, saját családjának címzett köszönettel.

Az edző szerint minimális hibákkal, egy országos kyokushin karate versenyt valósítottak meg végre Siklóson, ami a részvevő klubvezetők, edzők, bírák és nézők véleménye alapján kifejezetten jó, színvonalas rendezvény volt.

"Versenyzőink mindent kiadtak magukból, megmutatták, milyen a déli virtus, mi, szervezők pedig megmutattuk, hogy milyen a déli vendégszeretet" - összegezett az edző.

A torna fővédnöke dr. Karmazin Gyögy, a Shinkyokushin Harcművész Szövetség elnöke, míg a verseny főbírája dr. Bogdán Olivér volt.

mné
2015-04-27 19:02