/
/
ma Gusztáv névnap van
2018. Január 16
-4°C / -2°C
a honlap akadálymentes változata
KERESÉS
az oldalon

SIKLÓSI GYÉMÁNT DÍJ

Felhívás

Siklósi Gyémánt Díj

 

 

Siklós Város Önkormányzatának Képviselő-testülete javaslatokat vár a Siklósi Gyémánt Díj elnevezésű önkormányzati kitüntetésre. A javaslatokat legkésőbb 2017. november 15-ig lehet eljuttatni Siklós város jegyzőjéhez postán vagy elektronikus levélben (jegyzo@siklos.hu). A borítékon vagy az elektronikus levél tárgyában a „Siklósi Gyémánt Díj” elnevezést kérjük feltüntetni. A javaslatból derüljön ki, hogy az abban szereplő kitüntetésre javasolt személy megfelel a kitüntetési feltételeknek.

 

A díjról: A Siklósi Gyémánt Díj elnevezésű kitüntető díjat a képviselő-testület a kimagasló (országos vagy nemzetközi szinten is jelentős) tanulmányi, kulturális, művészeti vagy sport eredményeket elérő siklósi kötődésű, középfokú vagy felsőfokú oktatásban tanuló fiatalok elismerésére alapította. A díjból évente csak egy adható ki, a díj megosztva nem adományozható.

 

A kitüntető díjjal oklevél, díszplakett és bruttó 100.000 Ft pénzjutalom jár.

 

A díj odaítélését előkészítő eljárás előzi meg, melynek lefolytatása az illetékes bizottság feladata. Szavazásra csak a bizottság által javasolt jelöltek bocsáthatóak, a kitüntetésre jelöltekről a képviselő-testület a decemberi átadást megelőző ülésén dönt.

 

 

Siklós, 2017. október 30.                                   

 

                                                                           Dr. Héger Zsolt

                                                                                 jegyző