/
/
ma Gertrúd névnap van
2018. Március 17
3°C / 7°C
a honlap akadálymentes változata
KERESÉS
az oldalon

KIÁLLÍTÁSOK ÉS MÁS PROGRAMOK A KÖNYVTÁRBAN, A MŰVELŐDÉSI HÁZBAN

Kiállítás nyílik március 27-én, pénteken 17 órakor a máriagyűdi közösségi házban a hétfőn lezárult fotópályázat alkotásaiból – tudtuk meg Vincze Bernadettől, a Térségi Könyvtár és Ismeretközpont vezetőjétől, aki további programokra is felhívta a figyelmet.

A pénteki gyűdi kiállításmegnyitót követően március 28-án, szombaton egész napos húsvéti játszóházra kerül sor a művelődési házban, az intézmény, a Kanizsai Dorottya Általános Iskola és a Mocorgó Játszóház közös szervezésében. A 10 órakor kezdődő és 17 óráig tartó rendezvényen kézműveskedhetnek és vetélkedőkön is részt vehetnek az érdeklődők, ez utóbbi fődíja egy egyhetes napközis tábor a Mocorgóban. A rendezvényen lesz játszóház, nyuszisimogató, tojásvadászat, néptánc-foglalkozás és táncház is.

Április 8-án, szerdán a költészet napja alkalmából 18 órai kezdettel megzenésített verses előadásra kerül sor a Kávészünet együttes közreműködésével a művelődési ház nagytermében. Ugyanebből az alkalomból a Holló Színház műsora várja április 9-én a művelődési házban az óvodásokat, kisiskolásokat.

Április 10-én Ecset és kalapács címmel kiállítás nyílik a könyvtárban Rumann Emil képzőművész munkáiból. A tárlatot 17 órakor Petkó Mária nyitja meg. A kiállítás a könyvtár nyitva tartási idejében, május 8-ig látható.

A múlt hét péntekén nyílott és a jövő hét utolsó munkanapjáig látogatható a művelődési házban a művésztanárok alkotásaiból összeállított kiállítás.

Vincze Bernadett arra is felhívta a figyelmet: a könyvtárban tematikus könyvválogatással várják a kicsiket és nagyobbakat a húsvét alkalmából.

mné
2015-03-24 16:18