/
/
ma Gerzson névnap van
2018. Február 22
-3°C / 2°C
a honlap akadálymentes változata
KERESÉS
az oldalon

A CSALÁDSEGÍTŐ SZOLGÁLATNÁL ÉRHETŐ EL A NÉP ÜGYVÉDJE

Mobil Jogsegély Program néven működik a korábban közkedveltté vált "nép ügyvédje"-szolgáltatás. A jogsegélyszolgálat a Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálatnál érhető el.

"Már a szolgáltatás közvetlen közvetítésével tudunk jogi segítséget biztosítani olyan  családok és egyének részére, akiknek nincs lehetőségük a magas ügyvédi költségeket kifizetni egy-egy problémás ügyben" – beszélt a részletekről Butor Cecília, a Siklósi Szociális és Gyermekjóléti Szolgáltatási Központ Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálatának képviseletében.

A Mobil Jogsegély Program az Egy Hajóban Alapítvány közreműködésével, a Baranya Megyei Kormányhivatal Igazságügyi Hivatalával együttműködve segíti a jogi tanácsadást, okiratszerkesztést, Baranya megyei jogász közreműködésével.

Azon rászorulók vehetnek igénybe az ingyenes jogi szolgáltatást, akinek az egy főre jutó jövedelme vagy szociális rászorultsága azt indokolja és olyan vitás ügyük van, amely jogi tanácsadást igényel.

Mindenképpen szükséges, hogy az ügyfelek személyes okmányaikat, jövedelemigazolásukat, szociális rászorultságukat igazoló dokumentumukat vigyék magukkal a tanácsadásra.

Az ügyfélfogadás helyszíne: Siklós, Köztársaság tér 8., Siklósi Szociális és Gyermekjóléti Szolgáltatási Központ Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat.

Ügyfélfogadás minden páratlan héten, kedden 12.00-14.30 óráig: vagyis az elkövetkező hónapokban

március 24-én
április 7-én
április 21-én
május 5-én
május 19-én
június 2-án
június 16-án és
június 30-án. 

Az ügyfeleket dr. Márton Tímea fogadja (20/390-7120).

mné
2015-03-11 11:15